Csótányirtás

Szakértő csapatunk hatékony és megbízható megoldásokat kínál a csótányirtás területén. Amellett, hogy a csótányok jelenléte otthonában vagy vállalkozásában rendkívül kellemetlen, még egészségügyi kockázatokkal járhat, ezért elkötelezettek vagyunk, hogy biztonságos és alapos csótányirtást biztosítsunk ügyfeleink számára.

A csótányirtás többféle módszerrel is lehetséges, de mindenképpen célszerű hozzáértő szakember segítségét kérni. Bízza ránk a csótányirtást, hogy véglegesen megszabaduljon ezektől a kártékony rovaroktól!

Cégünknél a csótányirtás szolgáltatás 11.500,- Ft-tól elérhető.

A csótányirtás ára

Az árak általában különböző tényezőktől függnek:

 • a csótányok mérete és fajtája,
 • a fertőzés mértéke,
 • az épület mérete,
 • a kezelési módszer,
 • a terület földrajzi elhelyezkedése
 • visszafertőződés esélye

Ebből adódóan javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk és kérjen tőlük árajánlatot. Miután felmértük a helyzetet és az Ön specifikus igényeit, pontos árajánlatot tudunk adni a csótányirtási szolgáltatásra.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a csótányirtás egy befektetés az otthona vagy vállalkozása biztonságába és higiéniai szintjébe. Az árak általában tükrözik a szolgáltatás minőségét és hatékonyságát, ezért fontos megbízható és tapasztalt csótányirtó szakembereket választani, akik szakszerűen végzik a munkát. Keressen minket még ma!

A csótányirtás gél technológiával

Csótányirtás a gél-technológia segítségével egy hatékony módszer a csótányok elleni harcban. A lényege, hogy a fertőzött területeken egy speciális csótányirtó gélt viszünk fel, amely vonzza a csótányokat és elpusztítja őket.

Néhány lépés, amelyeket általában követnek a gél-technológiával történő csótányirtás során:

Helyszíni felmérés: 

Egy tapasztalt csótányirtó szakemberünk először felméri az épületet, azonosítja a csótányok rejtekhelyeit, útvonalait és a fertőzés mértékét. Ez segít meghatározni, hogy melyek a legmegfelelőbb helyek a gél felvitelére.

Előkészítés:

A kezelendő területeket célszerű előkészíteni a gél felhelyezése előtt: kitakarítani, eltávolítani az ételmaradványokat és hulladékokat, valamint a hozzáférhetővé tenni területeket a gél könnyebb felvitelének érdekében.

Gél felhelyezése:

A szakemberünk speciális applikátor segítségével pontosan felviszi a csótányirtó gélt a kiválasztott területekre. A gél olyan anyagokat tartalmaz, amelyek vonzzák a csótányokat. Amikor a csótányok elfogyasztják a gélt, a hatóanyagok elpusztítják őket, miközben továbbterjednek a többi egyedre is.

Utógondozás és megelőzés:

A kezelés után a szakemberünk tanácsokat adhat a megfelelő higiénia fenntartásához, a potenciális behurcolási pontok kezeléséhez és olyan intézkedések elvégzését javasolja, amelyek megakadályozzák a csótányok újbóli megjelenését.

A gél-technológia előnye, hogy hatékonyan célozza meg a csótányokat, ugyanis vonzódnak a gélhez, valamint elterjesztik azt a többi egyed között is. Ezáltal a gél a fertőzött területeken eredményesen elpusztítja a csótányokat.

Fontos megjegyezni, hogy a gél-technológia sikeres alkalmazásához szakértői tapasztalat és ismeretek szükségesek. Ezért javasolt cégünk megbízható csótányirtó szakembereinek segítségét kérni, akik a legjobb eredmények elérése érdekében megfelelően alkalmazzák ezt a módszert.

A csótányirtás permetezéses módszerrel

A csótányirtás permetezéses módszerrel egy másik hatékony megoldás a csótányok elleni küzdelemben, amely azt jelenti, hogy az alkalmazott rovarirtó szereket a csótányok tartózkodási helyein és azok közvetlen környezetében permetezzük.

A permetezéses módszer általában a következő lépésekből áll:

Szemle és értékelés:

Tapasztalt csótányirtó szakemberünk felméri az épületet, azonosítja a csótányok tartózkodási helyeit, útvonalait és a fertőzés mértékét. Ez segít meghatározni a permetezendő területeket és az alkalmazandó szerek típusát.

Előkészítés:

Az előkészítési fázisban fontos eltávolítani az ételmaradékokat, hulladékot és más potenciális táplálékforrásokat a kezelendő területeken, amely lehetővé teszi a permetezőszer hatékonyabb eljutását a csótányokhoz.

Permetezés:

Szakemberünk alkalmazza a rovarirtó permetezőszert a csótányok tartózkodási helyeire, útvonalaira és más potenciális rejtekhelyekre. A permetezőszer részecskéi eljutnak a csótányokhoz és hatékonyan elpusztítják őket.

Utógondozás és megelőzés:

A permetezés után a szakember tanácsokat adhat a megfelelő higiénia fenntartásához, a behurcolási pontok kezeléséhez, és olyan intézkedések elvégzését javasolja, amelyek megakadályozzák a csótányok újbóli megjelenését.

csótányirtás

A permetezéses módszer előnye, hogy nagy területet tud lefedni és hatékonyan éri el a csótányokat és a lehetséges rejtekhelyeiket. Az alkalmazott rovarirtó szerek általában olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gyorsan hatnak a csótányokra és széles körben alkalmazhatók a fertőzött területeken.

Fontos figyelembe venni, hogy a permetezéses módszer alkalmazásához megfelelő szakértelem és tapasztalat szükséges, hogy hatékony és biztonságos legyen. Ezért ajánlott egy olyan nagy múlttal rendelkező céget választani, aminek az alkalmazásában álló szakemberek rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és tapasztalattal a permetezéses módszer alkalmazásához.

Egyéb csótányirtási módszerek

csótányirtás, rovarirtás, Budapest

A két fő irtási mód mellett néhány kiegészítő eszköz is rendelkezésre áll csótányok ellen:

 • a légtér telítése rovarkiűző anyaggal,
 • hidegködképzés,
 • füstképző patron,
 • csótánycsapda,
 • vagy mérgezett csalétek.

 

Emellett javasoljuk még néhány mechanikai módszer alkalmazását is:

 • cső áttörések szigetelése,
 • szellőző nyílások hálózása,
 • ragasztós rovar csapda kihelyezése.

Rendelet és hatósági előírások a csótányirtással kapcsolatban

Rendelet írja elő, hogy megelőző jelleggel, évente kétszer vegyszeres irtást (permetezést vagy gélezést) kell végezni az alábbi helyeken a rovarirtás keretében:

 • egészségügyi-, gyermekvédelmi- és oktatási intézményekben,
 • élelmiszer és italok előállítására- raktározására alkalmas helyeken,
 • piacon, vásárcsarnokban,
 • vendéglátó, közétkezési egységekben és tömegszálláson.