HACCP

A HACCP rendszert alkalmazó vállalkozások részére kínáljuk az OEK előírásai szerint kidolgozott rovar- és rágcsálómentesítési programcsomagunkat.

HACCP csomagunkban teljeskörű szolgáltatást kínálunk, mely rejtett költségek nélkül 100%-ban megfelel a hatósági előírásoknak. Emellett természetesen biztonságban lesz az egészségügyi kártevőkkel (csótányokkal és rágcsálókkal) szemben is.

Magán megrendelők, lakásfenntartó szövetkezetek, óvodák, iskolák, élelmiszerüzletek, éttermek, irodaházak, élelmiszergyártók és ipari létesítmények egyaránt rendszeresen igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Cégünknél a HACCP szolgáltatás 22.000,- Ft-tól elérhető.

HACCP, Pann-tox, Budapest

Miért érdemes a HACCP csomagunkat választania?

rágcsálóirtás, Budapest

1. Nem lesz gondja a papírmunkával

Ingyenes elkészítjük a hatósági előírások szerinti kártevőmentesítési dokumentációt.

2. Nincs szükség előkészületi munkára

Semmit nem kell elrakodni, kipakolni, letakarni. Megrendelőink akár a kezelés ideje alatt is zavartalanul végezhetik megszokott napi tevékenységüket.

3. Korszerű technológia

A legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, melyek a hagyományos módszerekkel szemben elkerülik a permetezéssel járó kellemetlenségeket és kötöttségeket.

4. Megbízható

100%-os eredményt biztosítunk rendkívül tiszta, egyszerű eszközökkel. A munkát diszkréten és gyorsan elvégezzük.

5. Hosszútávú megoldás

Rágcsálóirtás során hosszú élettartamú, strapabíró és biztonságos műanyag szerelvényeket használunk, melyek zártak és kulccsal nyithatók.

Biztonság és higiénia

Cégünk számára kiemelten fontos a biztonság és a higiénia:

    Az alkalmazott hatóanyagaink rendkívül biztonságosak

    Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hatóanyagaink ne kerüljenek olyan területekre/felületekre, melyekkel az emberek és az élelmiszerek közvetlenül érintkezésbe kerülhetnek.

    Teljeskörű, 100%-os garancia

    • Az elvégzett munka minőségére és hatékonyságára a kezelések gyakoriságától és a környezet jellemzőitől függően, kezelésenként 2-3 hónap garanciát vállalunk.
    • Évente 4 vagy ennél több kezelés esetén garancia vállalásunk a szerződéses időtartam alatt mindvégig folyamatos.
    • Felelősséget vállalunk az általunk készített dokumentáció hatósági előírások szerinti megfeleléséért.
    • Munkánk során kizárólag a hatóságilag (OEK) engedélyezett, környezetbarát hatóanyagokat használunk fel, az alkalmazott technológiáink megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak.
    • Szerződéses megbízás estén 1 éven át garantáljuk a kedvező vállalási árainkat.

    Ingyenes dokumentáció

    rágcsálóirtás, Budapest

    Nem lesz gondja a papírmunkával: minden szerződéses megrendelőnk részére ingyenesen elkészítjük a hatósági előírások szerinti kártevőmentesítési dokumentációt, mely az alábbi elemekből áll:

      1. Irtási/megelőzési terv

      2. Kihelyezési pontok meghatározása

      (az általunk készített helyszínrajz alapján)

      3. Ellenőrzési és intézkedési naplók

      4. Kezelések elvégzését igazoló nyilvántartó napló

      5. Biztonságtechnikai adatlapok

      A dokumentumcsomag készítésekor szem előtt tartjuk megrendelőnk belső HACCP szabályzatában a kártevőmentesítéssel kapcsolatban meghatározott szempontokat.
      Folyamatosan követjük a HACCP kötelezett vállalkozásokra vonatkozó, rovar- és rágcsálómentesítéssel kapcsolatos szakhatósági előírások változásait és szükség szerint módosítjuk a dokumentációt.

      Gyakran ismételt kérdések a HACCP kapcsán

      A HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) egy olyan élelmiszerbiztonsági rendszer, amelyet az élelmiszeriparban alkalmaznak a veszélyek azonosítására, értékelésére és ellenőrzésére. Íme néhány gyakori kérdés a HACCP-vel kapcsolatban:

      Mi az a HACCP?

      A HACCP egy megelőző rendszer, amely az élelmiszerbiztonságot szolgálja azáltal, hogy azonosítja, értékeli és ellenőrzi a biológiai, kémiai és fizikai veszélyeket az élelmiszer-előállítás minden szakaszában.

      Milyen előnyei vannak a HACCP rendszernek?

      A HACCP rendszer segít megelőzni az élelmiszerbiztonsági problémákat, csökkenti az élelmiszerbiztonsági kockázatokat, javítja az élelmiszer minőségét és megfelel a jogszabályi követelményeknek.

      Kinek kötelező a HACCP rendszer bevezetése?

      Az élelmiszeripari vállalkozásoknak, ideértve az élelmiszer-előállítókat, feldolgozókat, forgalmazókat és vendéglátóipari egységeket is, kötelező a HACCP rendszer bevezetése.

      Melyek a HACCP rendszer alapelvei?

      A HACCP rendszer hét alapelve van:

      1. Veszélyelemzés végzése.
      2. Kritikus ellenőrzési pontok (CCP) meghatározása.
      3. Kritikus határértékek megállapítása.
      4. A kritikus ellenőrzési pontok figyelemmel kísérése.
      5. Helyesbítő tevékenységek meghatározása.
      6. Ellenőrzési eljárások bevezetése.
      7. Dokumentáció és nyilvántartás vezetése.

      Hogyan történik a veszélyelemzés?

      A veszélyelemzés során azonosítják az élelmiszerbiztonsági veszélyeket (biológiai, kémiai, fizikai), értékelik ezek kockázatát és meghatározzák azokat a lépéseket, amelyek során a veszélyek ellenőrizhetők.

      Mi az a kritikus ellenőrzési pont (CCP)?

      A CCP egy olyan lépés az élelmiszer-előállítás során, ahol a veszély megelőzése, kiküszöbölése vagy elfogadható szintre csökkentése lehetséges.

      Milyen dokumentáció szükséges a HACCP rendszerhez?

      A HACCP rendszerhez szükséges dokumentációk közé tartoznak a veszélyelemzési jelentések, CCP monitoring lapok, helyesbítő tevékenységek nyilvántartásai és az ellenőrzési eljárások feljegyzései.

      Milyen gyakran kell felülvizsgálni a HACCP rendszert?

      A HACCP rendszer felülvizsgálata rendszeresen, legalább évente egyszer szükséges, de bármilyen változás esetén, például új termék bevezetésekor vagy folyamatmódosításkor is szükséges lehet a felülvizsgálat.

      Hogyan lehet a HACCP rendszert hatékonyan bevezetni egy vállalkozásban?

      A HACCP rendszer hatékony bevezetéséhez szükséges a vezetőség elkötelezettsége, megfelelő képzések biztosítása a munkavállalóknak, részletes és pontos dokumentáció készítése, valamint folyamatos monitoring és felülvizsgálat.